Főoldal
Fotózásról A-Z-ig
Fotós felszerelés
Képgaléria
Szolgáltatások
Hasznos Linkek
                                                      
Elérhetőségek
Fotós és aszisztensem
Fotós és aszisztensem

Információk a Weboldalról és rólam
Információk a Weboldalról és rólam

Névjegy:

Név: T. Richard
Tel: 0670/6040799
Helyszín: Esztergom és környéke
Chat Tell


Bemutatkozás:

A nevem Tóth Richárd fotós és Informatikus.
A fotózás számomra egy kellemes hobbi. Habár Informatikusnak és Grafikusnak tanultam, még is úgy érzem pályát tévesztettem, mert a fotózás sokkal közelebb áll hozzám. Pár éve fotózom, kedvencem a makró és a modellfotózás. Szerintem ezeken, területeken tudnám legjobban érvényesíteni kreativitásom, ötvözhetem saját elképzeléseim az modell személyiségével, hogy olyan képek születhessenek, amik kiemelik az előnyös oldalát. Barátnőm is nagyon szeret fényképezni, nincs is annál jobb mikor a hobbiját is megoszthatja az ember a társával.
A képesítésem előnye hogy értek egy kicsit a képszerkesztéshez is, így egyéni grafikai kívánságokat is tudok teljesíteni. Pár képet feltettem, hogy tudd ki is lesz a fotósod. Ha bármi más kérdésed lenne, kérdezz e-mailben!


Az oldalról:

Ez egy statikus HTML web-oldal, Dinamikus elemekkel dizájnozva. A web-oldal megtervezésénél, az interneten több weboldalt végignéztem, hogy ötleteket gyűjtsek, sok alap verzió után született meg a jelenlegi séma.
Eredetileg egy web szerkesztő oldalnak indult, de 2008 nyár elején megvettem az első digitális fényképező gépemet és nagyon "rákattantam" a fotózásra. És elhatároztam, hogy inkább a fotóimat teszem fel a netre. Amit folyamatosan bővíttek. Az oldal készítésénél nem a látványra mentem, hanem hogy könnyen kezelhető, és érthető legyen.
A legtöbb kis képek fölé mutatva az egér nyíllal, megjelenik nagyobb méretben, vagy egy kis információs ablak ugrik be és segíti az oldal olvasóit. A képgalériánál találsz súgót is, minden képcsomag legalján. Az oldal fejlesztésével kapcsolatban minden javaslatot szívesen fogadok.

Szerzői jog © Richard Webdesign. 2012.
www.fotozz-alkoss.info