Főoldal
Fotózásról A-Z-ig
Fotós felszerelés
Képgaléria
Szolgáltatások
Hasznos Linkek
                                                      
Elérhetőségek
Képek - kategórizálva
Képek - kategórizálva
Így fotózok én
Így fotózok én
Képgaléria
Képgaléria
A futó kép megáll, ha a kép felé viszed a kurzort.

        A képgalériát azért hoztam létre, hogy a saját fotóim megmutassam mindazoknak, akiket érdekel a fotózás. Persze én nem vagyok profi fotós, de ez nekem egy nagyon kellemes hobby. Szinesben és fekete fehérben egyaránt láthatok képeket.

Legjobban mindig is emberek fotózása érdekelt, ezen belül is a modellfotózás. Úgy érzem ez az a terület amiben legjobban érvényesülhet kreativitásom, ötvözhetem saját elképzeléseim az alany személyiségével, hogy olyan képek születhessenek, amik kiemelik a modell előnyös oldalát, szépségét.
Nagyon tetszik még a makró fotózás az apró világ felnagyítása, és az éjjeli képek készítése hisz napnyugta után kigyúlna a városok fényei, ami káprázatként gyönyörű kompozíciót alkot. Láthatok itt állatos képeket, nagy épületeket és tájképeket.

A kép galéria még koránt sem teljes, a képek nagy része még szerkesztés és feltöltés alatt. Ahol az N/A jelzés látható az a kategória még szerkesztés alatt.

Egy kedves ismerősöm küldte nekem ezt az idézetet:

"Véleményem szerint a legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotógráfiának szenteli. Ilyen módon nem szükséges semmiféle kompromisszum. Ha valakinek nincs elég pénze, akkor nehéz jó fotókat csinálni.
Ha a fotográfiával kell pénzt keresni, akkor az embernek túl sok kompromisszumot kell vállalnia. Kommersz fotósoknak ki kell elégíteniük megrendelőiket, hiszen nekik dolgoznak.
Csak az amatőr teheti azt, amihez kedve van.
Ebben valódi boldogság rejlik.
Mindenkinek csak azt ajánlhatom, hogy maradjon amatőr!"
/André Kertész/


• Vissza a lap tetejére.

Az oldal összes tartalmára a Creative Commons Licenc szabályai vonatkoznak.
Creative Commons License
Szerzői jog © Richard Webdesign. 2012.
www.fotozz-alkoss.info